AlphenArtEvent

AANMELDINGSFORMULIER

AlphenArtEvent 2023

Datum: 9, 10 en 11 juni                            
9 juni 20.00 uur – Spectaculaire openingsact 
Locatie: De WERF, Alphen aan den Rijn                                                                            

Deelname is gratis !!! 

Het ingevulde formulier mailen vóór 8 mei 2023 

Bij het invullen van dit deelnemersformulier geeft u automatisch toestemming om uw gegevens te publiceren.

Indien je geïnteresseerd bent om hieraan deel te nemen, dan kun je dit via dit formulier vrijblijvend kenbaar maken. Je verzoek wordt vervolgens aan de toetsingscommissie voorgelegd. Nadat wij een positief advies van de commissie hebben ontvangen, krijg je van ons een mail met de overige informatie toegezonden. We verwachten een zekere professionele instelling van de exposant, wat is terug te vinden in zijn of haar website of ander sociaal media. Er zal o.a. gekeken worden naar originaliteit en ontwikkeling. De meegestuurde foto’s zijn van recent werk en geven een goed beeld van het werk van de exposant. 

Alleen volledig ingevulde formulieren voorzien van website/sociaal media en foto’s van recent werk worden in behandeling genomen.Wij verzoeken tenminste 2 á 3 foto’s in JPG, van recent werk, mee te sturen.    

Het werk dat wordt geëxposeerd op de WERF, is niet verzekerd. De exposant is zelf verantwoordelijk voor schade en eventuele diefstal tijdens het evenement. De betreffende hal is ‘s avonds afgesloten. 

De inrichting wordt door de exposant zelf verricht, op een door ons aangewezen plek. Van de exposant wordt verwacht dat hij/zij gedurende het hele evenement zelf aanwezig is. Of zich laat vertegenwoordigen door een ander, aan ons opgegeven persoon.  

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 3 bestanden uploaden.
Foto's in het JPG formaat (700 x 460 pixels - max 1Mb)

Het ingevulde formulier verzenden vóór 8 mei 2023 

Bij het invullen van dit deelnemersformulier geeft u automatisch toestemming om uw gegevens te publiceren.

Mede mogelijk gemaakt door: