AlphenArtEvent

Inloop workshop 
Street Art

Pak zelf de spuitbus op en maak je eigen Street Art kunstwerk tijdens deze gratis inloop workshop onder leiding van Joost Zwanenburg. 

De workshop vind plaats op zaterdag 10 van 11:00 t/m 17:00 en zondag 11 juni van 12:00 t/m 17:00 zolang de voorraad strekt. 

De locatie is te vinden onder de overkapping waar ook de enorme wanden zijn die ter plekke door professionele Street Artist worden beschilderd.

Workshop improvisatie en verteltheater

Deze inspirerende workshop wordt gehouden op zaterdag 10 en zondag 11 juni in de theater en werkplaats ruimte van Productiehuis Alphen. Deelname aan deze inloop workshop is gratis, elk uur op het hele uur begint een nieuwe workshop.

GRATIS WORKSHOP HANDLETTEREN 
+ GOODIE BAG

Voor kinderen in de leeftijd 8-12 jaar     
Wanneer: 
Zaterdag 10 Juni – 2023 
Hoe laat: 13.00  t/m 14.30 uur 

Waar: 
“de Werf ” Industrieweg 4A, 2404 BZ Alphen aan den Rijn    

In deze creatieve workshop handletteren leer je blokletters, schrijfletters en banners tekenen. Je gaat een leuke of grappige zin op een poster handletteren. We gaan eerst het handletteren oefenen zodat je er een beetje vertrouwd mee raakt. Daarna kun je dat wat je hebt geleerd toepassen in het maken van een poster of kaarten. Je poster of kaart kun je een mooi plekje in huis geven of cadeau doen aan iemand!    

Inhoud Goodie Bag Hardcover Bullet-Journal met een handig instructieboekje, een fineliner, Talens Ecoline brush en een Wire-O Oefenblok.    

Creatieve groet, Annelon Geluk.    
   

Schrijf je snel in er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar   
Stuur een mail met vermelding van je naam en leeftijd en het telefoonnummer van één van je ouders naar onderstaand 
e-mailadres. Of stuur een SMS naar 06 15 35 69 79    

Wij laten je zo snel mogelijk weten of jij kan meedoen aan deze creatieve workshop. workshop@de-papier-fabriek.nl       

De Workshop wordt mogelijk gemaakt door de