AlphenArtEvent

Gemeente Alphen aan den Rijn is centraal gelegen in het Groene Hart en behoort tot één van de 30 grootste gemeenten van Nederland waar altijd wat te beleven valt. Met hun forse bijdrage is de gemeente de hoofdsponsor van AlphenArtEvent. Wil je meer weten over de gemeente en wat er allemaal te beleven valt kijk dan op: https://www.hierisalphen.nl

Het Prins Bernhard Cultuurfonds is een van de grootste fondsen van Nederland op het gebied van cultuur en natuur. Jaarlijks maakt het fonds ruim 3.500 projecten mogelijk verspreid door heel Nederland en het Caribisch deel van ons koninkrijk.

Stichting Rijnkade 1630 is een stichting die zich inzet voor kleinschalige maatschappelijke projecten in de omgeving Alphen aan den Rijn.

Haven aan den Rijn ondersteunt AlphenArtEvent met het faciliteren van de enorme expositie locatie in één van hun botenloodsen. Dit maritieme bedrijf is gevestigd op De Werf met een geweldige jachthaven, scheepswerf voor reparatie en onderhoud, overdekte winterstalling en enkele doe het zelf loodsen.

IJZERSTERK IN VLECHTWERK!
Welkom bij Gebroeders Van Hemert, professionals in het leveren en verwerken van betonstaal. Sinds 1958 is Gebroeders Van Hemert een betrouwbare partner voor zowel de industrie, weg-en waterbouw, woning-, utiliteits- en particuliere bouw.

“Ons motto is: op vertrouwen kun je bouwen. Dat bewijzen wij nu al een halve eeuw. We leveren kwaliteit en een uitstekende service tegen gunstige tarieven. Onze opdrachtgevers weten dat zij altijd op ons kunnen rekenen. Zij tevreden. Wij tevreden.”

Richella van Hemert Gebr. van Hemert B.V.
Bedrijvenweg 14 2351 BC Leiderdorp
071 541 17 87 info@gebrvanhemert.nl
www.gebrvanhemert.nl

KHABBAZ is hét cultuurplatform van Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Benthuizen, Aarlanderveen en Zwammerdam. Op cultuurplatform KHABBAZ komen de culturele makers en organisatoren samen om uit te wisselen, zich te ontwikkelen en projecten af te stemmen.

Catering De Zaak organiseert de catering en de aankleding van feesten, partijen, recepties, lunch en diner zowel zakelijk als particulier. Catering De Zaak ondersteunt Alphen Art Event met o.a. een sponsorbijdrage aan de catering voor vrijwilligers, benodigde apparatuur voor de spectaculaire opening en de realisatie van de horeca gelegenheid voor de bezoekers.  

Quantasie sponsort een aanzienlijk deel van de ontwikkeling van diverse marketing en communicatie middelen zoals de website, posters, flyers en decor voor de inrichting van Alphen Art Event. Tevens ondersteunen zij de ontwikkeling en uitvoering van de bredere marketing strategie via zowel traditionele als digitale media.

De Papierfabriek en Boekenenpennen.nl zijn gevestigd op De Werf en leveren diverse materialen op het gebied van kaligrafie, handlettering en zentagle. Alphen Art Event wordt door hun ondersteunt met o.a. de sponsoring van een kalligrafie en handlettering workshop.

STA-Art staat voor Stichting Alphen Art en is een kunstenaarscollectief in Alphen aan den Rijn. De stichting beheert “Galerie Alphen Art” waar ca elke 5 weken een nieuwe expositie te beleven valt met een grote diversiteit aan stijlen. Daarnaast behartigt STA-Art waar mogelijk de belangen van de beeldende kunst in de gemeente en organiseert incidenteel events zoals AlphenArtEvent.

Barend van Zwieten is al ruim 90 jaar een begrip in Alphen aan den Rijn en is het adres voor inlijstwerk, handenarbeidsmaterialen, teken- en schilders benodigdheden. Zij dragen Alphen Art Event een warm hart toe met een sponsor bijdrage in de benodigde materialen voor verschillende kunstdemonstraties.