Arjenne Vossepoel

Ruimtelijk
Fotografie
Videokunst

Graag werk ik op locatie. Voor dit inspirerende event zou ik dan ook graag een ruimtelijke opstelling maken zich voegend naar de toegewezen plek op de locatie. Ik denk bijvoorbeeld aan enkele foto’s uit de serie ‘wasbakjes’ of ‘ramen’ in combinatie met video (bijvoorbeeld ‘onder water’ of ‘ingezetenen’), mogelijk ook in combinatie met de installatie ‘lichtdragers’ (bestaande uit bijna 100 hangende armen).

Voor een indruk van de werken, zie mijn website http://www.arjenne.net/installaties-2d-3d/
Mijn werk is geselecteerd voor verschillende projecten, artist-in-residencies en tentoonstellingen, o.a. museum Gouda, museum de Fundatie.
Op aanvraag kan ik u korte fragmenten uit de video’s sturen.

Organische vormen en menselijke relaties zijn terugkerende thema’s in haar beeldend werk. Hierbij maakt zij gebruik van verschillende technieken die elkaar aanvullen en versterken, o.a. in tekeningen, foto, film, objecten, tekst en geluid. In haar ruimtelijke installaties en collecties verhouden de verschillende onderdelen zich tot elkaar en vormen zowel in zichzelf als met elkaar een betekenisvol geheel. Voortdurend is zij op zoek naar vorm en betekenis in relatie met de omgeving. Het resultaat zijn poëtische beelden, die dan weer stil en zacht zijn, dan weer wringen en doorwerken.

http://www.arjenne.net/